State of the State: Onderzoek matches op de arbeidsmarkt

Ontvang als eerste de resultaten van het onderzoek

Schrijf u in via het formulier aan de rechterzijde en ontvang als eerst de resultaten van het onderzoek naar de verborgen matches op de arbeidsmarkt. Over het onderzoek:
Aan het eind van dit jaar zal het aantal vacatures dat in 2018 is ontstaan boven de één miljoen uitkomen. Tegelijkertijd zijn ruim één miljoen mensen op zoek naar werk. De grote uitdaging van nu en de toekomst is om het gat tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt te overbruggen. Een kansrijke weg is om de competenties en taken in kaart te brengen die achter functietitels en beroepen schuilgaan. Zijn er niet veel meer matches te maken als we naar deze aspecten kijken? Zoals aangekondigd op het AWVN-jaarcongres, voert AWVN samen met Deloitte en UWV een onderzoek uit waarin we die vraag willen beantwoorden. Frank Geelen
Partner Deloitte Nederland
CFO Programma
T +31882884659
E [email protected]
Frank Geelen
Partner Deloitte Nederland
CFO Programma
T +31882884659
E [email protected]
Frank Geelen
Partner Deloitte Nederland
CFO Programma
T +31882884659
E [email protected]

At vero eos et accusam. Etiam auctor ris

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur luctus convallis quam vitae finibus. Aliquam quis congue turpis, nec euismod sem. Duis rutrum mi sit amet risus interdum, et sollicitudin nisl dictum. Sed eu libero sapien. Aliquam magna ligula, lobortis in neque et, commodo faucibus lorem. Donec vitae venenatis purus. Donec mollis dui vel suscipit imperdiet. Vestibulum id nibh non magna dignissim pharetra ac luctus lorem.