Webinar serie Wet toekomst pensioenen

Eerstvolgende webinar: dinsdag 12 april 2022

Deloitte organiseert een webinar serie met betrekking tot de nieuwe Wet Toekomst Pensioenen

De aankomende verandering van de pensioenregeling is of wordt de komende jaren een belangrijk onderwerp op de agenda van veel werkgevers. In het concept wetsvoorstel van de Wet Toekomst Pensioenen wordt gedetailleerd beschreven hoe werkgevers de afspraken hieruit met betrekking tot het werknemerspensioen zouden moeten gaan uitvoeren.

Eerstvolgende webinar: dinsdag 12 april 2022 | 11.00 - 12.00 |  
Dit achtste webinar staat in het teken van de gepubliceerde wetgeving. De aankomende verandering van de pensioenwetgeving is de komende jaren een belangrijk onderwerp op de agenda van veel werkgevers. De Minister heeft in een recente brief aan de Tweede Kamer laten weten dat het wetsvoorstel uiterlijk 31 maart as. wordt gepubliceerd. Het volgende webinar in de serie staat dan ook volledig in het teken van de gepubliceerde versie van het Wetsvoorstel toekomst pensioenen. Tijdens dit webinar staan we stil bij deze publicatie en bespreken we de wijzigingen ten opzichte van het concept wetsvoorstel. Daarnaast wordt ook ingegaan op de impact van deze wijzigingen voor u als werkgever en welke tijdslijnen van toepassing zijn.

Datum: dinsdag 12 april 2022
Deze datum is gekozen met de verwachting dat de wetgeving tegen die tijd gepubliceerd is. Mocht dit niet het geval zijn, zullen we het webinar opschuiven.
Registreren: Rechts op deze pagina vind u het registratieformulier waar u zich kunt aanmelden. Hierna ontvangt u op het door u opgegeven emailadres een link om live mee te kijken op dinsdag 12 april 2022.

Meer weten over de overige data en bijbehorende onderwerpen in deze webinar serie?
Klik dan hier om naar de Deloitte informatiepagina te gaan.
Frank Geelen
Partner Deloitte Nederland
CFO Programma
T +31882884659
E [email protected]
Frank Geelen
Partner Deloitte Nederland
CFO Programma
T +31882884659
E [email protected]
Frank Geelen
Partner Deloitte Nederland
CFO Programma
T +31882884659
E [email protected]

At vero eos et accusam. Etiam auctor ris

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur luctus convallis quam vitae finibus. Aliquam quis congue turpis, nec euismod sem. Duis rutrum mi sit amet risus interdum, et sollicitudin nisl dictum. Sed eu libero sapien. Aliquam magna ligula, lobortis in neque et, commodo faucibus lorem. Donec vitae venenatis purus. Donec mollis dui vel suscipit imperdiet. Vestibulum id nibh non magna dignissim pharetra ac luctus lorem.