Webinar serie voor de pensioensector

Registreer hier

Deloitte organiseert een webinar serie over ontwikkelingen in de pensioensector voor pensioenfondsen en -uitvoerders voor de pensioensector georganiseerd door Deloitte.

Iedere maand vindt er een webinar plaats van 11:00 tot 12:00 uur. Tijdens de webinars wordt een actueel onderwerp belicht waarbij kennis en ervaringen vanuit Deloitte én vanuit de sector worden gedeeld. Het doel van de webinar serie is om inzichten te delen, van elkaar te leren en met name de discussie te faciliteren in de pensioensector over onderwerpen die er toe doen. Neem deel en pluk de vruchten van sector brede kennisdeling! U kunt uw interesse opgeven middels het inschrijfformulier.

Praktische informatie en aanmelden
In de bevestigingsmail, die u ontvangt na aanmelding, staat de link om live mee te kijken. Ook kunt u mee discussiëren over de communicatie uitdagingen waarvoor de pensioensector staat om de deelnemer en andere belanghebbenden mee te nemen in een van de grootste veranderingen uit haar geschiedenis. Op deloitte.nl kunt u actuele informatie vinden en natuurlijk verwelkomen wij u graag tijdens het eerstvolgende webinar.

Nieuwe whitepaper: Pensioenuitvoerders moeten hun verandervermogen vergroten. Maar hoe?
Onlangs heeft Deloitte de whitepaper Medewerkers en Organisatie | Pensioenuitvoerders moeten hun verandervermogen vergroten. Maar hoe? gepubliceerd. Deze whitepaper maakt deel uit van een tweedelige serie over vernieuwing van de pensioenadministratie vanuit het perspectief van: Technologie, Medewerkers & Organisatie. Het biedt handvatten voor een agile manier van werken voor pensioenuitvoerders en hoe dit tot een wendbare organisatie leidt.

Pensioenuitvoeringsorganisaties staan voor een grote veranderuitdaging. Klanten vragen betere en meer individuele klantbediening. Het is nodig om in te spelen op de stelselwijziging en de Nieuwe Pensioen Regeling. Het aantal operationele incidenten moet teruggedrongen worden. En er dient aandacht te zijn voor verdere kostenbeheersing. Dit vraagt flinke ingrepen in het productmodel, de procesinrichting en het IT-landschap. Maar ook in de organisatie-inrichting en de houding, het gedrag en de competenties van medewerkers.

Geïnteresseerd? U kunt hier de whitepaper downloaden.

Frank Geelen
Partner Deloitte Nederland
CFO Programma
T +31882884659
E [email protected]
Frank Geelen
Partner Deloitte Nederland
CFO Programma
T +31882884659
E [email protected]
Frank Geelen
Partner Deloitte Nederland
CFO Programma
T +31882884659
E [email protected]

At vero eos et accusam. Etiam auctor ris

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur luctus convallis quam vitae finibus. Aliquam quis congue turpis, nec euismod sem. Duis rutrum mi sit amet risus interdum, et sollicitudin nisl dictum. Sed eu libero sapien. Aliquam magna ligula, lobortis in neque et, commodo faucibus lorem. Donec vitae venenatis purus. Donec mollis dui vel suscipit imperdiet. Vestibulum id nibh non magna dignissim pharetra ac luctus lorem.